Модели

Abelid 

     Металните керемиди с каменна посипка са разработени в 4 модела – Classic, Modern Classic, Milan и Deep Milan. Така можете едновременно да се въползвате от предимствата на металните керемиди с каменно покритие, да направите един здрав, работещ и надежден покрив и да дадете свобода на фантазията си при избор на визия и дизайн.

     Моделът Classic има изчистената и елегантна визия на плоска керемида, гаранция за красив, функционален и стилен покрив.

     Modern Classic като дизайн пресъздава изгледа на традиционната за България двуканална керемида. Така се постига класическа визия от съвременно качество.

    Керемидите Milan са проектирани в традиционен италиански стил и дават усещане за грация и пластичност. Моделът Milan ще придаде на вашата сграда красота, чар и омекотеност.

     Deep Milan има по-голяма височина на вълната и създава асоциация за традиционните „турски“ керемиди, които дават облика на старите български и средиземноморски къщи. 

     Цветовата гама на металните керемиди с каменно покритие ще ви помогне да постигнете свой стил и оригиналност на покрива. Може да избирате от следните цветове: Светло керемидено; Теракота; Тъмно кафяво; Червено; Маслено зелено; Сиво и Черно. 

     Произведени с поглед в бъдещето, металните керемиди с каменно покритие са UV устойчиви, за да запазят във времето избрания от вас цвят на покрива.