isotec pirate

Вентилираните окачени фасади са едно все по-разпространено решение не само за административни и търговски обекти, но и за многофамилни и еднофамилни сгради. С този тип фасадни решения се постига уникална визия и висока енергийна ефективност. За да отговори на различните предпочитания на клиентите и да гарантира сигурност и ефективност на окачените фасади  е разработен панела ISOTEC Parete.

eye142gqsofa1jzq7xal
ekrnx9bqsofa1bo7hrgx

ISOTEC Parete е вариант на системата ISOTEC с по-голям и усилен профил предназначен за изолиране на вентилирани окачени фасади. Създаден е така, че да носи големите вертикални натоварвания и от най-тежките фасадни покрития. Parete ce захваща директно за стената и отгоре са закачва облицовката.

Върху панелите ISOTEC Parete могат да се захващат всички видове фасадни покрития: керамични или циментови плочи, алуминиеви панели, дървени или PVC облицовки, аквапанели, ламаринени профили и др.

Панелите ISOTEC Parete се предлагат в различни дебелини – от 6 до 12 см, за да отговорят на различните изисквания към топлоизолацията. Също така има и различни ширини, така че разстоянието между профилите да съответства на финалното покритие.