isotec linea

ISOTEC Linea е вариант на системата ISOTEC с плосък профил, който осигурява гладка равнина. Поставя се както на покриви, така и на фасади. Linea носи в себе си всички качества и предимства на стандартните ISOTEC панели, но благодарение на плоския си профил дава една различна функционалност.

     Предназначен е за покриви с финално покритие от гладка ламарина – Schlebach, RiverClack и др. Скобите, с които се закопчава ламарината се захващат за профилите на панелите. Усиленият ALUZINK профил гарантира сигурност и висока товароносимост.
9d5aagvs1fa1921lqx9
eeak5n5psofa18i323uy
 ISOTEC Linea е много добро решение и за изолиране на фасади. В този случай финалното покритие може да е аквапанел, сайдинг, фасадна ламперия и др. Панелите могат да се поставят както хоризонтално, така и вертикално, в зависимост от  фасадното решение.
 ISOTEC Linea се комбинира идеално с покривната система ISOTEC и заедно гарантират цялостна топлоизолация без фуги и термомостове
 
     Техническите показатели на ISOTEC Linea са същите като на стандартния ISOTEC. Панелите се предлагат в 4 дебелини – от 6 до 12 см., а ширините могат да бъдат различни, в зависимост от изискванията на финалното покритие.